Mobiloperatören 3 har förnyat sin mobila företagsväxel med förbättrade och nya funktioner. De nya funktionerna ger bland annat möjligheten till att spela in ett eget kömeddelande och få en rapport med samtalsstatistik.

Mobiloperatören 3 har lyssnat på sina kunder och förbättrat företagsväxeln 3Växel Max. De nya och förbättrade funktionerna är samtalsstatistik, alternativ efter uppläst meddelande, eget kömeddelande, unika tidsstyrningslistor och förbättringar av Outlook Synk.

Företagen kan nu välja att få ut samtalsstatistik för att kunna mäta och analysera hur företaget hanterar inkomna och utgående samtal. Den beställda rapporten levereras i Excel-format och kan sedan bearbetas av företaget. En annan funktion ger företagen möjligheten att spela in ett eget kömeddelande som sedan spelas upp för de som ringer in och väntar i telefon. Ett eget kömeddelande kan fungera som en ny marknadsföringskanal eller som ett nytt sätt att få ut information till kunderna.

En av de förbättrade funktionerna är att de som får höra ett frånvaromeddelande kan prata in på 3Svar eller bli kopplad till en telefonist efter det upplästa meddelandet. Den andra funktionen är att företaget kan ha unika tidsstyrningslistor för alla dagar i veckan. Till exempel stänger många företag tidigare på fredagar och man kan då anpassa inställningarna för just den dagen med annorlunda öppettider för växeln. Den tredje funktionen är förbättringar av Outlook Synk. Företagen kan själva välja vad som ska synkroniseras.