AllTele förbättrar sin IP-Centrex och Mobila växel med ny, toppmodern, funktionalitet. Ett gränssnitt oavsett om du använder mobil eller dator, utökad telefonistfunktion och integration mot kundsystem är några av nyheterna. AllTele som partner till Telepo kommer att, som första leverantör i världen, lansera en uppdaterad version av softphone och mobilklient med många nya funktioner. Till detta levererar AllTele full integration av växellösning mot kundsystem vilket ger effektivisering av arbetsflöden och kostnader.

- De nya funktionerna tillsammans med AllTeles integrerade mobilabonnemang (MEX) förstärker AllTeles position som ledande leverantör av molnbaserade växeltjänster, säger Henrik Salomonsson, marknadschef AllTele.

Den nya releasen ger användarna ett nytt och förenklat utseende både i softphone på datorn och i mobilen. Ett gemensamt formspråk oavsett device underlättar för användaren. Funktionen utökas dessutom på en rad områden, exempelvis förbättras koppling av samtal via tangentbord och mobil, vilket efterfrågats av många.

- Vi skapar en miljö där företag, till en bra och dynamisk kostnad, kan dra nytta av kopplingen mellan fast och mobilt i kombination med effektiva växelfunktioner integrerade mot kundens system, fortsätter Henrik Salomonsson.