Allt om Telefonväxlar

Browsing Archive: November, 2010

Bahnhof förvärvar Sting Telecom

Posted by Redaktionen on Wednesday, November 3, 2010, In : Företagsnyheter 

Bahnhof har idag förvärvat telekomoperatören Sting Telecom. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge och Storbritannien och omsätter omkring 25 MSEK per år. Sting Telecom erbjuder IP-telefonitjänster till företag och privatpersoner via återförsäljare.

Köpet avser själva organisationen, tekniska plattformar, licenser, kundavtal och paketerade telefonitjänster. Hela systemet är enkelt skalbart och har utbyggt stöd för mobila applikationer.

I och med förvärvet får Bahnhof tillgån...
Continue reading ...
 

Datametrix levererar ny telefoniplattform till Telge

Posted by Redaktionen on Wednesday, November 3, 2010, In : Företagsnyheter 

Datametrix tecknar avtal med Telge AB för ny kommunikationsplattform. Migreringen av plattformen är den första i sitt slag på den svenska marknaden. Det unika är att en existerande Aastra telefonilösning migrerats till Aastras IP-telefoniplattform MX-ONE som är integrerad med HP Networking. Telefonin ligger därmed integrerad i HPs Networkingserver och inte, som i normala fall, på en egen server för telefoni.

Lösningen ger Telge AB tillgång till högkvalitativ telefoni, både vad de...
Continue reading ...
 

Tele-vision i Ystad ny partner till Sting Telecom

Posted by Redaktionen on Tuesday, November 2, 2010, In : Företagsnyheter 

Tele-vision i Ystad AB
har tecknat ett nytt partneravtal med Sting Telecom. Tele-vision kommer att sälja SIP-anslutninger i södra Sverige, främst i Ystad, Malmö och Österlen.Continue reading ...
 
 

Företagsnytt Telefonväxlar


Företagsnyheter om telefonväxlar och kommunikation. Läs det senaste från företagen som levererar tjänster och produkter.