Allt om Telefonväxlar

Browsing Archive: February, 2011

Team8 köper telefonväxelföretaget TL3

Posted by Redaktionen on Tuesday, February 15, 2011, In : Företagsnyheter 

Team8 förstärker satsningen på telefonitjänster genom att förvärva spetskompetens inom växel- och kommunikationssystem i form av företaget TL3.

Team8 har förvärvat TL3, en helhetsleverantör av telefonväxel- och kommunikationssystem. Genom förvärvet stärker Team8 sin kompetens inom växelsystem samt tillförs specialistkompetens inom integrerade lösningar i tele- och datakom segmentet. TL3 omsätter cirka 10 mkr på årsbasis. 

Förvärvet innebär att TL3s nyckelpersoner och kun...


Continue reading ...
 

3 uppgraderar sin mobila företagsväxel

Posted by Redaktionen on Friday, February 4, 2011, In : Företagsnyheter 

Mobiloperatören 3 har förnyat sin mobila företagsväxel med förbättrade och nya funktioner. De nya funktionerna ger bland annat möjligheten till att spela in ett eget kömeddelande och få en rapport med samtalsstatistik.

Mobiloperatören 3 har lyssnat på sina kunder och förbättrat företagsväxeln 3Växel Max. De nya och förbättrade funktionerna är samtalsstatistik, alternativ efter uppläst meddelande, eget kömeddelande, unika tidsstyrningslistor och förbättringar av Outlook S...
Continue reading ...
 
 

Företagsnytt Telefonväxlar


Företagsnyheter om telefonväxlar och kommunikation. Läs det senaste från företagen som levererar tjänster och produkter.

Recent Posts