Allt om Telefonväxlar

Browsing Archive: January, 2011

Infratek outsourcar telefonväxel till Kalix Tele24

Posted by Redaktionen on Wednesday, January 26, 2011, In : Företagsnyheter 

Telefonistföretaget Kalix Tele24 har tagit över växelhanteringen för Infratek, en av Nordens ledande leverantörer av tjänster inom byggnation, drift och underhåll av kritisk infrastruktur. Samarbetet omfattar samtliga kontor i Norge, Sverige och Finland. Efter snart ett års samarbete ser nu både Kalix Tele24 och Infratek ett mycket positivt resultat. Servicen till Infrateks kunder och medarbetare har ökat samtidigt som företaget kan se stora besparingar.

Infratek hade fram till 2009...
Continue reading ...
 

Uno Telefoni - Bäst i test i stort test av telefonväxeltjänster

Posted by Redaktionen on Monday, January 17, 2011, In : Företagsnyheter 

Tjänsteleverantören Uno Telefoni utnämns till testvinnare i Telekomidag’s stora test av telefonväxeltjänster i decembers upplaga av tidningen.

- Det här är en fantastik avslutning på året för alla som jobbar hos och med Uno. Vi har slitit hårt för att leverera den bästa tjänst vi kan till våra kunder och det här är ett riktigt bra betyg för alla inblandade, säger Jonas Angleflod, VD på Uno.

Uno levererar en komplett växellösning som tjänst där kunderna kan ha en fast t...

Continue reading ...
 

Datatal levererar hostad telefoni i samarbete med Weblink IP Phone

Posted by Redaktionen on Wednesday, January 12, 2011, In : Företagsnyheter 

Datatal levererar hostad telefoni i samarbete med Weblink IP Phone. Samarbetet innebär att Datatal levererar telefonilösningar till Weblinks hostingmiljö - Hosted IP PBX.

Weblink kan nu erbjuda nya och befintliga kunder nya spännande telefonifunktioner baserade på Datatals Flexi plattform.

Först ut är Flexi Presentity - ett komplett hänvisningssystem med bla; avancerade röstbrevlådor, hänvisning, talad hänvisning, kalenderintegration samt mobila appar. Flexi Presentity kan erbjudas ...

Continue reading ...
 

Telenor ONE och OptiCaller ger mobil växel

Posted by Redaktionen on Saturday, January 1, 2011, In : Företagsnyheter 

Telenor ONE är Telenors mobila växeltjänst som är utvecklad för att ge företag en mobil växeltjänst där mobiltelefonen nyttjas som enda telefon. En begränsning i Telenor ONE idag är att tjänsten inte har någon mobil klientprogramvara.

OptiCaller klientprogramvara gör Telenor ONE mycket mera användarvänlig. Nu kan användarna direkt i mobiltelefonens grafiska gränssnitt välja om de vill hänvisa sig (lunch, möte, gått för dagen mm) eller gå in och ur grupper. Utan OptiCall...

Continue reading ...
 
 

Företagsnytt Telefonväxlar


Företagsnyheter om telefonväxlar och kommunikation. Läs det senaste från företagen som levererar tjänster och produkter.

Recent Posts