- Friheten dessa abonnemang ger samt det faktum att man bara betalar för de sekunder man ringer är ett trumfkort som våra konkurrenter får mycket svårt att slå, säger Esko Airas, VD på Cellip.

Mobiltjänsterna ger användaren många fördelar, varav en av de främsta är att de är helt integrerade med traditionell IP-telefoni.

- Med mobiltelefonitjänsten kan användaren alltid till låga priser nås även om han eller hon inte är inne på kontoret, fortsätter Esko Airas. Om man dessutom tecknar abonnemanget Kombi Extra Allt kommer samtal mellan ett företags fasta IP-telefoner och de mobila linjerna vara kostnadsfria.

Allt detta går helt i linje med Cellips strävan att kombinera kvalitet och pris.

De nya mobiltjänsterna lanseras tillsammans med en av Nordens största aktörer inom kommunikation. Därmed kommer Cellips kunder att få tillgång till ett av de mest kompletta mobilnäten i Sverige.

Fokus under utvecklingsarbetet har bland annat legat på att göra tjänsten så användarvänlig som möjligt. Just enkelheten och priseffektiviteten gör Cellips tjänster till ett smartare val.

- IP-telefoni har ett rykte om sig att vara komplicerat och det stämmer till viss del, säger Esko Airas. Tekniken är avancerad men att som kund använda den är enkelt. I och med den nya mobiltelefonitjänsten blir det ännu enklare.