iTells styrelse har nyligen fått tillskott av två mycket namnkunniga personer, Erik Olsson, ny ordförande, samt Benny Zakrisson, ordinarie ledamot. Båda har mycket gedigna erfarenheter av styrelseuppdrag.

Benny Zakrisson har haft ett antal ledande befattningar inom SAS-koncernen. Han är medlem av SAS koncernledning med ansvar för all verksamhet och innehav som inte är en del av SAS direkta kärnaffär. Han är styrelseledamot i bland annat Rezidor Hotel Group AB, ordförande i SAS Cargo Group, vice ordförande i Spanair, ledamot i Spirit Air Cargo Handling Group och Estonian Air. Har också en del privata investeringar i mindre bolag. Benny Zakrisson har följt iTells utveckling och vd:n Roger Gudmundsäters affärsengagemang.

- Jag tycker att iTell är ett bolag med en intressant produkt som differentierar bolaget från flera av dess konkurrenter och med god tillväxt- och lönsamhetspotential, säger han.

- Jag tror mina erfarenheter kommer väl till pass i iTell och jag kan sannolikt bidra till att utveckla bolagets ledningssystem och processer i det slutliga steget från entreprenörskap till ett självständigt affärsorienterat företag.


Erik Olsson
har under de senaste 20 åren haft ledande positioner inom verksamheter som utvecklats ytterst framgångsrikt. Idag har han sex styrelseuppdrag, förutom iTell. Han är ordförandei MQ, Cargo Partner Group, Baggium AB och STCC AB och styrelseledamot i Brandos AB och Postkodsföreningen. Han kommer att vara stationerad på iTell-gruppens kontor i Kista Science Tower och aktivt arbeta med att introducera iTell inom sitt kontaktnät.

- Jag kom i kontakt med Roger Gudmundsäter via en resa. Det jag hörde om iTell och ambitionerna som fanns för företaget blev jag lockad att höra mera. Efter några sittningar kom frågan om jag ville bli den första externa styrelseordföranden i iTell, vilket jag tackade ja till, säger Erik Olsson.Det han kan bidra med är främst stort nätverk och många kontakter.

- Jag kan dagligen konstatera att många företag behöver hantera sina kunder på ett mer kundvänligt och snabbare sätt än man gör idag. Därför tror jag att iTells erbjudande har en enorm tillväxtpotential. Vad jag kan bidra till där är att berätta om vårt erbjudande till alla företag som skulle öka sin egen konkurrenskraft med iTells systemlösningar.

- Dessutom har jag stor erfarenhet av marknad, ledning och kundorientering. Att skapa tillväxt och lönsamhet är det roligaste som finns.iTells vd, Roger Gudmundsäter, är förstås mycket nöjd:

- Det känns verkligen bra för bolagets framtida utveckling, helt enkelt - rättpersoner på rätt plats. Tillsammans kommer vi ta iTell till nästa nivå, avslutar RogerGudmundsäter.