Allt om Telefonväxlar

Browsing Archive: January, 2011

Kommuner väljer mobil växel från Telenor

Posted by Redaktionen on Thursday, January 13, 2011, In : Telefonväxlar 

Telenor har skrivit sitt hittills mest omfattande avtal inom offentlig sektor gällande köp av en mobil telefonväxel. 6 kommuner i Skåne och Blekinge köper den nätbaserade mobilväxeln Telenor One Flexibel och överlåter ansvaret för sin telefoni på Telenor.
 
Kommunerna det handlar om är Bromölla, Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby och Sölvesborg som tillsammans ingått ett treårigt avtal om köp av Telenors senaste version av sin nätbaserade mobila växel, Telenor One Fle...
Continue reading ...
 

Alltele om sin tillväxt

Posted by Redaktionen on Monday, January 10, 2011, In : Branschnyheter 

Ola Norberg, VD på Alltele, berättar om företagets expansion i Sverige. Han tar bland annat upp att marknaden går mot mobilitet. Han säger också att det är hostade telefonväxlar som säljer på marknaden, att komma med en kundplacerad växel är inte något man gör, det efterfrågas inte längre.

 

Continue reading ...
 

Asterisk och OptiCaller på scen

Posted by Redaktionen on Saturday, January 1, 2011, In : Telefonväxlar 

Den 26 januari hålls Telecom & Mobility-mässan i Göteborg. Där kommer bland annat ett seminarie att ges om telefonväxeln Asterisk och den mobila växeln från OptiCaller, samt hur de kan integreras.
 
För alla typer av företag, universitet och kommuner som vill ta steget över till en open source-baserad IP-telefoni-plattform och möjligheten att kraftfullt sänka telefonikostnaden jämfört med traditionella kommersiella system, är lösningen en open source-baserad växel från Asteris...
Continue reading ...
 
 

Allt om Telefonväxlar


Senaste nytt om telefonväxlar och kommunikation. Din guide till att välja en telefonväxel, oavsett om det är en fast växel, mobil växel eller annan telefonilösning till företaget.

Recent Posts