Den 26 januari hålls Telecom & Mobility-mässan i Göteborg. Där kommer bland annat ett seminarie att ges om telefonväxeln Asterisk och den mobila växeln från OptiCaller, samt hur de kan integreras.
 
För alla typer av företag, universitet och kommuner som vill ta steget över till en open source-baserad IP-telefoni-plattform och möjligheten att kraftfullt sänka telefonikostnaden jämfört med traditionella kommersiella system, är lösningen en open source-baserad växel från Asterisk med full mobil integration och samtalsoptimering. Detta kommer Olle E Johansson som är Sveriges tyngsta profil inom open source-baserade plattformen Asterisk att prata mer om.

Sedan kommer Mattias Hansson VD på OptiCaller Software att gå igenom ett Case study om hur företag kan halvera sina kostnader för telefoni med hjälp av integrering av Open Source baserad telefonväxel Asterisk tillsammans med mobil integration och produkter för samtalsoptimering. Seminariet avslutas med praktiska råd och tips, ”10 steg framåt”.